2104820443 Ερμουπόλεως 35, Πειραιάς deroble@otenet.gr
hero image
Facebook
banner imagebanner image
 
 
 
 
De Roble ΕΠΕ
Ξύλινες Κατασκευές Πειραιάς Αττική

Η εταιρεία ''De Roble ΕΠΕ'' δημιουργήθηκε το 1989 από τους αδελφούς Κωτσιαγκέλη Ευάγγελο και Μιχάλη και δραστηριοποιείται στις ξύλινες κατασκευές - δημιουργίες σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, αναλαμβάνοντας και εξοπλισμούς - ανακαινίσεις καταστημάτων.

Το εργαστήριό μας διαθέτει όλα τα σύγχρονα μηχανήματα που χρειάζονται όπου σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας καταφέρνουμε να δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές από την καλύτερη ποιότητα ξύλου. Κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την κομψότητα και φυσικά την αντοχή τους στο χρόνο.

 
 
 
 
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ξυλουργικές εργασίες και δημιουργούμε ειδικές κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής με την υπογραφή ''De Roble'' όνομα - εγγύηση στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών! Πραγματοποιούμε οποιαδήποτε επιθυμία σας σε ξυλουργικές εργασίες, έπιπλα κουζίνας - μπάνιου, ντουλάπες και ειδικές εφαρμογές για έπιπλα οικιακού και επαγγελματικού χώρου.

Σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας μια ολοκληρωμένη σειρά από τραπέζια, καθίσματα, καναπέδες, βάσεις τραπεζιών, σκαμπώ, διαχωριστικά, ρεσεψιόν κ.α. στοχεύουμε στην κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης σε εξοπλισμούς ξενοδοχείων, καταστημάτων, εστιατορίων, καφέ, μπαρ  κ.α.

Σε κάθε ξυλουργική εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε πάντα να δίνουμε λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη δική σας αλλά και του χώρου σας. Ακούμε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε τα έπιπλα ή τις ξυλουργικές κατασκευές μας με βάση την δική σας αισθητική και την δική μας εμπειρία, προσφέροντας έτσι λειτουργικές κατασκευές και κομψά έπιπλα σύμφωνα πάντα με την δική σας αισθητική.

Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί εγγύηση για οποιαδήποτε από τις ξυλουργικές εργασίες σκέφτεστε να μας αναθέσετε.

Παραδίδουμε ξύλινες δημιουργίες επίπλων και ειδικές κατασκευές ξύλου, στον Πειραιά, στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

ώστε να έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική για
οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό χώρο σας.